Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Грудень » 24

Безпечна та мирна школа - це можливо! Учні СЗОШ # 2 на тренінгових курсах "Базові навички медіатора Шкільної служби порозуміння" отримують практичний досвід вирішення конфліктів серед однолітків.
Шкільній службі порозуміння в нашому закладі БУТИ! 

... Читати далі »

Переглядів: 291 | Додав: school2 | Дата: 24.12.2019 | Коментарі (0)

19.12.2019 року колектив СЗОШ №2 прийняв участь у щорічній виставці – конкурсі «Зимовий букет замість ялинки» в рамках природоохоронної акції «Не рубай ялинку» від Чернігівської обласної організації Українського товариства охорони природи. Виставка проводилась з метою формування екологічної культури учнівської молоді. Основним цілями даного проекту стали: пропаганда серед учнівської молоді руху за збереження хвойних дерев; формування практичних умінь та навичок учнів з виготовлення флористичних новорічно-різдвяних композицій, що символізують та відображають новорічно-різдвяні дійства; формування естетичного смаку та трудових навичок. Творчі роботи учнів та створена композиція зайняли почесне І місце серед інших колективів. Серед робіт слід відзначити родинні композиції учнів 1 – В, 6 – Г та 9 – В класів. Створенню композиції сприяла  творча команда вчит ... Читати далі »

Переглядів: 246 | Додав: school2 | Дата: 24.12.2019 | Коментарі (0)

21.12.2019 відбувся заключний етап природоохоронної акції «Підгодуймо птахів взимку» від Чернігівської обласної організації Українського товариства охорони природи. Основними її завданнями стали: ознайомлення з видовим різноманіттям зимуючих птахів своєї місцевості; аспектів їх підгодівлі; спостереження та облік; розвиток гуманного ставлення до птахів, мотивація до їх охорони. Учнівський колектив СЗОШ №2 з 1 по 11 клас прийняв активну участь в даній акції зробивши 58 годівничок. Учні 9-х та 11-х  класів під керівництвом  директора школи Горнюк Н.М., вчителя біології Барсукової Л.А. розробили інформаційні буклети з онлайн-вмістом по підгодівлі птахів, зробили відеоролик. Горнюк Н.М. та Кошелева В.С. створили онлайн-інтерактивні завдання з використанням англійської мови для вивчення місцевої орнітофауни, які були апробовані на учнях початкової школи. Серед них слід відзначити учнів 3 – В класу з учителем Стьопіною Л.Г. На ... Читати далі »

Переглядів: 258 | Додав: school2 | Дата: 24.12.2019 | Коментарі (0)