Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Червень » 23 » Презентація еколого-освітньої стежки СЗОШ№2 "Зелені легені нашої школи"
09:18
Презентація еколого-освітньої стежки СЗОШ№2 "Зелені легені нашої школи"

17.06.2021р. на базі СЗОШ№2 учениця 8-в класу Журавель Катерина, член МАН,  переможниця обласного етапу конкурсу-захисту науково-дослідних робіт, учасниця всеукраїнського етапу, разом з вчителем географії  Черевко А.В., викладачем кафедри екології та охорони природи НУЧК ім. Т. Г. Шевченка Яковенко О.І., директором школи Горнюк Н.М. презентували еколого-освітню стежку СЗОШ№2 "Зелені легені нашої школи" для учнів 8-х класів та студентів НУЧК ім. Т.Г. Шевченка. Почесною гостею була доцент кафедри екології та охорони природи Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка Потоцька С.О.. 

     Щиро дякуємо за зелені подарунки в якості лікарських рослин та СЕРТИФІКАТ від Чернігівської обласної організації Українського товаривства охорони природи, який засвідчує, що на території СЗОШ№2 І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов у рамках проведеної екологічної акції "Зелені легені міста", здобувачами загальної середньої освіти створено еколого-освітню стежку " Зелені легені нашої школи" ( 2021р.)

         Обговорені перспективи співпраці з кафедрою екології та охорони природи НУЧК ім. Т.Г.Шевченка, Товаривством охорони природи

Переглянути ТУТ

Переглядів: 233 | Додав: school2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: